Een geslaagd Strandwalfestival.

Afgelopen zondag was de jaarlijkse Familiedag van het Strandwalfestival. Net als vorig jaar waren wij ook weer open De schooltuin was dit jaar het domein van de ridders en jonkvrouwen.Het weer werkte mee, er was een zonnetje met af en toe een spetter regen. Om 10 uur waren we klaar met alle voorbereidingen. Er waren spelletjes voor de kinderen, ballonsteken, katapult schieten, pijl en boog schieten, en ze konden een zaadbommetje maken en een boeketje voor de jonkvrouwen. Er was een informatiestand, daar kregen de kinderen een stempelkaart. Nadat ze de vijf dingen gedaan hadden en vijf stempels hadden, konden ze daar een kadootje halen. Je kon er thee zelf samenstellen, de imker was ook afwezig met honing en kaarsen gemaakt van bijenwas. Er stond ook een kok die heerlijke pompoensoep maakte. Het was een drukte van belang. Onze fotograaf kwam ook weer langs en heeft veel mooie plaatjes geschoten. De foto's kun je bekijken in het album Strandwalfestival. Het was voor ons een hele gezellige, drukke dag. Een woord van dank gaat naar alle vrijwilligers die ons geholpen hebben om de dag tot een succes te maken. Zonder jullie was het niet gelukt!Veel plezier met het bekijken van de foto's!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Lijst met albums
Eikelenburglaan 2018

Foto´s van het complex aan de Eikelenburglaan.

De diplomauitreiking.

De diplomauitreiking op het complex Eikelenburglaan en Julialaantje.

De Zomervakantie 2017

Overzicht van beide complexen in de zomervakantie.

Julialaantje 2017

Foto's van het schooltuinieren op complex Julialaantje te Rijswijk zh.

Vakantietijd

Deze foto's zijn gemaakt in de zomervakantie.